Bedrijf

Konstruktiebedrijf J.W. de Bekker B.V. is een klein bedrijf maar al sinds 1935 een begrip in de Brabantse staalbouw industrie. U kunt als particulier bij ons terecht voor kleine projecten zoals staalwerk voor verbouw, aanbouw of nieuwbouw van uw woning.

Ook zijn wij gespecialiseerd in bouwprojecten voor de grote en kleinere aannemers in de regio. Onze projecten bestaan onder ander uit:
- industriële bedrijfsgebouwen
- appartementencomplexen
- scholen
- woningen
- (loop)bruggen
- verdiepingsvloeren
- inpandige staalkonstrukties voor bovenloopkranen
- diverse reparaties en laswerkzaamheden.
Wij zijn ook gespecialiseerd in het leggen van kanaalplaatvloeren en het monteren van prefab betonelementen. Daarnaast kunnen wij ook uw dak- en gevelbeplating verzorgen.
Kortom: Een kleinschalig konstruktiebedrijf met grootse capaciteiten!

Geschiedenis

De Bekker Konstruktie is opgericht in 1935 door: JW de Bekker. In de eerste jaren begon de Bekker konstruktie met boerensmidswerk en het beslaan van paarden. In 1960 bouwde hij een nieuwe werkplaats aan de Pastoor Verhoevenstraat in Empel.
Later in 1983 nam zijn zoon Hans de Bekker het bedrijf van hem over en bouwde vervolgens in 1989 een nieuwe bedrijfshal.
Na 13 jaar groeide het bedrijf uit zijn jasje waarna een grotere bedrijfsruimte noodzakelijk was. Deze werd gerealiseerd aan industrieterrein Maasakkers, te Empel.